Behandeling

Wanneer je voor het eerst bij mij komt, vindt er een intakegesprek plaats waarin ik uitgebreid alle gegevens, klachten en alle (mogelijke) onderliggende oorzaken met je ga doornemen.

Met de Lecher-antenne als diagnostisch instrument zal ik je verder doormeten en bijzonderheden die hierbij naar voren komen met je bespreken. Daarna gaan we kijken welke behandelmethode we kunnen inzetten. Dit kan acupunctuur zijn, voedingsadvies of inzet van fytotherapeutische middelen/supplementen, vaak een combinatie hiervan.  

Met de Connectie-sensor kan ik de middelen testen en de dosering bepalen. Ook kan ik door jou meegebrachte medicatie, supplementen, voedingsproducten e.d. testen.

Een heel belangrijk onderdeel van het behandeltraject is de informatie waar jij mee komt. Door deze samen te gebruiken met de uitkomsten van het meten en testen kan ik tot een, voor iedere persoon uniek, behandelplan komen.

Er wordt altijd gestreefd naar een zo optimaal mogelijk resultaat. Bij chronische klachten kan je er rekening mee houden dat er wat langer ondersteund zal moeten worden. Bij acute klachten zijn vaak 1 à 2 behandelingen voldoende.

Bij iedere vervolgbehandeling zullen we opnieuw evalueren, waarbij ook weer gemeten en getest wordt.