Mens in balans

Ben je uit balans? Heb je het gevoel dat je niet lekker in je vel zit?

Een lichaam dat niet in balans is vertoont vaak kleine ongemakken en of aandoeningen. Denk aan hoofdpijn, vermoeidheid en allergieën. Het is dus van groot belang dat je je lichaam in balans houdt. Dat doe je door er goed voor te zorgen. De belangrijkste elementen zijn: gezond eten, regelmatig bewegen en voldoende rust nemen. Soms kan het fijn zijn je lichaam te ondersteunen. Alleen kan je niet altijd de hand leggen op de oorzaak.

In zo’n geval kan het handig zijn om op zoek te gaan naar de oorzaak. Ik werk met een Lecher-antenne en connectiesensor en kan op die manier alle organen, banden, spieren etc. doormeten. Elk orgaan geeft een bepaalde energie af en met behulp van de Lecher-antenne kan ik die energie meten en dus kijken of die energie in balans is. Tevens kan ik alle externe factoren zoals voeding, supplementen en je omgeving (elektro-magnetische belasting, straling) meten en optimaliseren.

De middelen die ik inzet zijn op natuurlijke basis. (o.a. de Phytonics lijn te bestellen via Phytalics)

Op die manier kom je weer in balans, met levenslust!

[su_slider source=”media: 271″ limit=”1″ width=”400″ height=”260″ title=”no” arrows=”no” pages=”no” autoplay=”0″ speed=”0″]