Even voorstellen!

Ik ben opgegroeid met veel huismiddeltjes van mijn oma en voor andere middelen werd bij ons thuis toch vaak eerst naar iets homeopathisch gegrepen. Van mijn vader heb ik de liefde voor de natuur – en alles wat daarin leeft – meegekregen. Hij zat altijd het liefst op zijn fiets, door de bossen en over de hei.

Na wat omzwervingen kwam de homeopathie/natuurgeneeskunde toch weer op mijn pad. Ik heb gestudeerd bij de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde (humaan) in Bloemendaal, met als basisvakken homeopathie, fytotherapie, iriscopie e.d. Daarna leerde ik de principes connectiesensor en deed tegelijkertijd de cursus Lecher-antenne bij de Healthcare Academy Den Hoek. Ik zag dat dit helemaal bij mij paste. Zo startte ik als Lecher-antenne therapeute met mijn eigen praktijk. Ik behandel zowel mensen als dieren.

Inmiddels heb ik mijn opleiding Acupunctuur afgerond aan de academie Qing Bai. Binnenkort hoop ik mijn diploma in ontvangst te mogen nemen en kunnen kosten worden gedeclareerd bij je zorgverzekering.

Om mezelf verder te ontwikkelen volg ik diverse opleidingen, zowel op het vlak van mensen als van dieren.

Als jong kind had ik al een speciale band met dieren. Het liefst had ik een kinderboerderij om ons huis gehad. Mijn kinderen hebben het van mij overgenomen en inmiddels hebben we een aardige kinderboerderij om ons heen!